Kontakt

Välkommen att kontakta Conferator!

Vi är experter på kurser och korta utbildningar. Vill du öka din kompetens inom ett område, så kan vi säkert hjälpa dig.

Vilka är Conferator?

Genom åren har vi blivit ansedda som en kompetent, seriös och välrenommerad utbildningsarrangör.

Vi har träffat många, många entusiastiska och duktiga deltagare som stimulerat oss att fortsätta vårt arbete med att skapa resultatfokuserade utbildningar med hög kvalitet till relativt lågt pris.

Vi bevakar olika målgruppers kompetensbehov, analyserar utbildningsbehov och utvecklar vår pedagogik.


252 ORD OM OSS

Vad bidrar vi med?

Kunskapen är kärnan i varje utbildning. Kunskapen är aktuell, relevant och kompakt. Beprövade idéer och verktyg som verkligen fungerar. Utbildarna är seniora med egen praktisk erfarenhet. Alla får betyg av tidigare deltagare på minst 4,5. Kurspedagogiken anpassas efter kursens syfte, mål och innehåll samt målgruppens behov och förutsättningar. 

Energi hos varje deltagare behövs för att något ska hända. Fokus läggs på deltagarnas motivation och drivkraft till förändring. Kursen ska vara en stimulerande vitamininjektion – nyttig, stimulerande och peppande. Vid kurstillfället skapar vi momentum för varje deltagare – ett startskott då de känner att de VILL och KAN tillämpa kunskaperna i sitt eget arbete.
Stöd underlättar för att deltagarna ska omvandla kunskaperna till resultat. Vi hjälper till med mål och förberedelser inför utbildningen. Under utbildningen förväntar vi oss att deltagarna ska vara aktiva – att ställa frågor, utmana sig själva och knyta nya kontakter. Varje utbildning avslutas med en individuell handlingsplan. Efter utbildningen hjälper vi till med uppföljning, påminnelser och coaching – för att verkligen nå resultat.
Resultat. Vårt mål är att deltagarna ska använda sina nya kunskaper och nå resultat. Genom att ge både dig som beställare och varje deltagare kunskap, energi och stöd, har vi sett gång på gång att våra kurser leder till varaktiga resultat.

Kontaktinformation

Vårt huvudkontor ligger på Norra Djurgården i Stockholm. Våra utbildningar genomförs i lokaler centralt belägna i respektive stad. För att hitta rätt kurslokal, se respektive kurs eller ring oss!

Conferator Kompetens AB
Tegeluddsvägen 31
115 41 Stockholm

Kontakta oss

Välkommen att ta kontakt med oss, det kostar inget men kan spara pengar och definitivt ge ökad effekt!

Skicka in din fråga nedan. 

Vi hjälper dig nå resultat

BILL LARSTEN
Ansvarig Öppna Utbildningar
Bill är utbildad till civilekonom och har 20 års erfarenhet av utbildningsbranschen. Han brinner för att se människor och organisationer växa.
Motto: Live, love, laugh!
bill.larsten@conferator.se
08-441 80 00
PETER ALVENDAL
Ansvarig Företagsanpassade utbildningar
Peter är Civilekonom. Under de senaste 25 åren har han omväxlande sysslat med utbildnings-, kompetens - och verksamhetsutvecklingsfrågor.
Signum: Utveckling som gör skillnad.
? => AHA! => :-)...
peter.alvendal@conferator.se
08-441 80 00