Välj en sida

Anpassad kurs Info och villkor

Läs om vår info, villkor och garantier.

Internkurs – Information

Vad som ingår och tillkommer…

…framgår av offerten. Då vi skräddarsyr varje utbildningsinsats är ingen den andra lik.

Offert gäller vanligtvis med följande förutsättningar:

Omfattning: från 3 tim till flera dagar. En normal utbildningsdag är ca 09.00 – 16.30.
Gruppstorlek: normalt mellan 5 och 500 personer
Datum och Tid: enligt överenskommelse
Plats: Vanligtvis i kundens egna lokaler. Kund ombesörjer utbildningslokal med projektor, whiteboard/blädderblock samt ev övrig teknik tex datorer vid datorkurser.

 

 

Av- och ombokning

Har du fått en offert gäller dess villkor i första hand.

Exempel på ombokningsregler:
En avbokningsavgift tas ut om 25% av kursavgiften. Sker dock avbokning mellan sex och tre veckor före kursstart debiteras 50% och avbokning närmare än 3 veckor  till kursstart debiteras 100% av kursavgiften.

Ombokning är kostnadsfri fram till sex veckor före kursstart, vid ombokning mellan sex och tre veckor före kursstart debiteras 25% och därefter 100%. Ombokning får ske en gång. Därefter tillämpas regler för avbokning. Nedlagda ej avbokningsbara utgifter för tex tåg-/flygbiljetter debiteras i samtliga fall ovan.

 

Diplom

Alla deltagare som fullföljer beställd kurs får diplom (administrativ kostnad tillkommer).

Garantier

Rådgivning

Ring gärna vår kundservice om du har frågor, vill ha mer information eller önskar rådgivning. Du når oss på telefon 08-441 80 00 (9.00-17.00) eller internkurs-at-conferator.se.

Pengarna tillbaka-garanti

Varför lovar vi dig pengarna tillbaka-garanti?

En anledning är att vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss. En annan är våra engagerade utbildare som hör till branschens mest meriterade, skickliga på att hitta det som är bäst för just dig! Med 20 års erfarenheter och tillgång till olika beprövade stödverktyg för dig som kund kan vi försäkra dig om att du blir nöjd.

Därför tar vi på Conferator ett steg längre än andra och ger dig pengarna tillbaka om ni inte blir nöjda.* (se villkor  i offerten)

Kontakta mig, jag vill veta mer.

Frågan är fri

  Conferator kommer ALDRIG att dela din information med tredje part. Du kan när som helst ändra dina uppgifter eller meddela oss att du inte önskar mer information genom att maila till info-at-conferator.se. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här: https://conferator.se/kontakt/integritetspolicy

  * = obligatoriskt

  Det är rejält lönsamt från 4-5 deltagare att ta hem en utbildare till er. Därtill läggs värdet att få fullt fokus under kursen på ert behov och speciella förutsättningar.

  Ring 08-441 80 00, maila peter.alvendal-at-conferator.se eller fyll i formuläret så pratar vi om det.

  Det kostar inget, men kan definitivt ge dig fler insikter, nya möjligheter och bättre resultat!

  Peter Alvendal, Senior partner

  Peter Alvendal, ansvarig företagsanpassad utbildning