Välj en sida

Inköpare av anpassad kurs

Internkurs – Tips

Beställ våra tips för att få ut maximalt ur en utbildningsinsats

24 enkla men högst värdefulla råd och tips för dig som planerar att genomföra en utbildningssatsning i din organisation. PDF’en är kostnadsfri. Även om ni genomför en utbildning utan vår hjälp kan ni alltså ändå få ta del av lite av vår gedigna erfarenhet. Allra bäst är förstås att ta hem en av våra kurser och skräddarsy efter era förutsättningar.

Maila internkurs – AT – conferator.se så mailar vi PDF-tipsen med vändande epost.

Avtal för företag och organisationer

Vill du teckna avtal eller diskutera ett samarbete, vänligen kontakta Conferator på 08-441 80 00 eller internkurs – AT – conferator.se.

Diplom

Alla deltagare som fullföljer beställd kurs kan få ett diplom (administrativ kostnad tillkommer).

Garantier

Rådgivning

Ring gärna vår kundservice om du har frågor, vill ha mer information eller önskar rådgivning. Du når oss på telefon 08-441 80 00 (9.00-17.00) eller internkurs-at-conferator.se.

Pengarna tillbaka-garanti

Varför lovar vi dig pengarna tillbaka-garanti?

En anledning är att vi vill att du ska känna dig trygg som kund hos oss. En annan är våra engagerade utbildare som hör till branschens mest meriterade, skickliga på att hitta det som är bäst för just dig! Med många års erfarenheter och tillgång till olika beprövade stödverktyg för dig som kund kan vi försäkra dig om att du blir nöjd.

Därför tar vi på Conferator ett steg längre än andra och ger dig pengarna tillbaka om ni inte blir nöjda.* (se villkor  i offerten)

Kontakta mig, jag vill veta mer.

Frågan är fri

  Conferator kommer ALDRIG att dela din information med tredje part. Du kan när som helst ändra dina uppgifter eller meddela oss att du inte önskar mer information genom att maila till info-at-conferator.se. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här: https://conferator.se/kontakt/integritetspolicy

  * = obligatoriskt

  Det är rejält lönsamt från 4-5 deltagare att ta hem en utbildare till er. Därtill läggs värdet att få fullt fokus under kursen på ert behov och speciella förutsättningar.

  Ring 08-441 80 00, maila peter.alvendal-at-conferator.se eller fyll i formuläret så pratar vi om det.

  Det kostar inget, men kan definitivt ge dig fler insikter, nya möjligheter och bättre resultat!

  Peter Alvendal, Senior partner

  Peter Alvendal, ansvarig företagsanpassad utbildning