Referenser

99% rekommenderar våra utbildningar

På de flesta utbildningar vi anordnar rekommenderar 100% av de deltagare som lämnat in utvärdering utbildningen. Genomsnittet för alla våra utbildningar är att 99%. 

För att säkerställa hög kvalitet och fortsatt utveckling ser vi ständigt över vårt kursut­bud och alla beståndsdelar i varje kurs. Fokus ligger på kursinnehåll, pedagogik, utbild­are och inlärningsmiljö. Deltagarnas betyg på utbildningen som helhet för samtliga utbildningar pendlar kring 4,5 på en 5-­gradig skala. Många gånger hamnar vi till och med uppåt 4,8 och 4,9.

Det bästa kvittot på nöjda deltagare är dock att de återkommer år efter år. Vi är glada och stolta över detta positiva gensvar – och sporrade att höja ambitionsnivån ytterligare.
 • Jag går gärna fler kurser genom Conferator. Bra kursupplägg och kursledare som lyssnar på en.
  Allt känns matnyttigt. Jag har fått många aha-upplevelser och vi har fått med oss viktiga verktyg. Vi har gjort praktiska övningar och fått konkreta tips.
  Deltagarna kommer både från privat och offentlig sektor men sitter med samma problem, det känns skönt att veta att man inte är ensam, vi har fått igång bra diskussioner i gruppen. Kursledaren är väldigt duktig och lyssnar på oss, lyfter gruppens problem i stället för att ha ett färdigt upplägg.

  Susanne Nyhlén chef, Bufab
 • Den här utbildningen berörde mig, och det är inte ofta det händer på en ledarskapskurs.

  Susan BjelkeAtlas Copco Tools, Stockholm
  (deltagare Ledarskapskurs)
 • Det var en fantastisk kurs – jag vill gärna gå fler!

  Henrik DevellWorld Television Sweden
  (deltagare Retorik i praktiken)
 • Under kursen har jag gjort två olika framträdanden. Nu känner jag mig mycket tryggare efter att ha sett mig själv på video och fått nyttig feedback.”

  Caroline ThorslundSörmlands Sparbank, Katrineholm
  (deltagare Retorik i praktiken)
 • Vi har blivit så inspirerade.

  Ljiljana Uhlin & Ingegerd NordebergSkatteverket, Solna
  (deltagare Ledarskapskurs)
 • Det är roligt att vara ledare och efter denna kurs kommer det bli ännu roligare att gå till jobbet.

  Marja Nurmiområdeschef,Hedemora Kommun
  (deltagare Ledarskapskurs)
 • Fantastisk insikt att det inte spelar någon roll om du är chef i offentlig eller privat verksamhet. Önskar att alla mina kollegor fick uppleva den resa som jag gjort dessa dagar. Från tvivelkänsla; ska jag verkligen jobba som chef Till total övertygelse om att detta är världens roligaste jobb med oändliga utvecklingsmöjligheter” Har redan bokat in mig på fortsättningskursen ”coachande ledarskap”.

  Josefin Thedeby kanslichef, Höganäs kommun
  (deltagare Ny som chef)
 • Mitt mål var att tydliggöra min chefsroll och utveckla mitt ledarskap. Efter kursen har jag en tydligare målbild, känner mig tryggare i min roll och ser saker som utmaningar istället för problem.

  Kristina Ungergruppchef, Matrisen Redovisning & Rådgivning
  (deltagare Ny som chef)
 • Det är jätteintressant att få en förståelse i begreppen som förekommer när företagen presenterar sina resultat vid årsredovisningen. Jag har ingen bakgrund i ekonomi och har förstått lite ytligt tidigare, men inte på djupet. Kursledaren är kanon och lyckas göra ett tungt ämne lättförståeligt.

  Björn Friberg ingenjör och projektutvecklare, ArjoHuntleigh
  (deltagare Ekonomi för icke-ekonomer)
 • >

  Oerhört pedagogisk utbildare som alltid var med oss i pauser och vid lunch. När personal kommer in och ställer frågor så kan jag numera svara direkt, framför allt vet jag vart jag ska söka svaret. Jag ska även försöka göra om mitt arbetssätt, få bättre rutiner samt se över och förändra vår arbetsmiljö enligt arbetsmiljölagen.

  Maria Mouradian Ekonomi-och personalansvarig , Handelsavdelningen Frankikes ambassad
  (deltagare Praktisk arbetsrätt för chefer)
 • Jag har haft stor nytta av kursen i det dagliga arbetet, det är en sådan kurs som man alltid kommer ihåg och lär för livet. Rekommenderas varmt!

  Khaled Laroussifastighetsvärd, SISAB
  (deltagare Retorik i praktiken och Hantera besvärliga människor)
 • Målet med kursen är att bemästra verktygen för att kunna hantera arga människor. Genom mitt jobb kommer jag i kontakt med personer som är upprörda. Vi har bland annat gått igenom vilka olika personlighetsgrupper det finns. Genom gruppövningar har kursledaren gett oss de verktyg vi behöver.

  Anton Svenssonprojektledare, Green Extreme
  (deltagare Hantera besvärliga människor)
 • Jag jobbar med kundfokus och har hand om skadeståndsfrågor och svårare kunddialoger. och besöker allt från stora företag till lilla bygdegården i Dorothea. Jag behöver kunskaper om hur jag behåller lugnet och hur jag bemöter kunder i en stressad situation. Det är viktigt att kunna bryta ned mötet till en personlig kontakt istället för ett jättemonster. Kursen är jättebra, jag har gått den tidigare, men det är bra att repetera. Nu är kursen lite omgjord och jag har tagit med mig en kollega. Jag har blivit bra bemött av Conferator och är mycket nöjd. Vi har lärt oss hur vi lyssnar aktivt. Det är inte bara teori utan mycket praktik. Allt från rollspel och kroppsspråk till vikten av att man ställer öppna och inte slutna frågor.

  Anthon Berglundkundrelationer, E.ON Elnät Sverige AB
  (deltagare Hantera besvärliga människor)
 • Det var en väldigt matnyttig kurs som kändes helt rätt. Mitt engagemang har ökat efter kursen och allt smittar som ringar på vattnet. Effekten har blivit att engagemanget även ökat hos mina kollegor. Kursledaren är fantastiskt engagerad!

  Mia Lejonqvist enhetschef , Ljusnarsbergs kommun
  (deltagare Hantera besvärliga människor och Ny som chef)
 • Det märks att kursledaren verkligen tycker att det är kul att undervisa. Alla tips och trix man får har varit toppen. Jag har kunnat mycket i Excel tidigare men är självlärd, så det känns skönt att få det på pappret också. Jag har fått mängder av tips om hur jag kan spara tid. Så nu vill jag bara tillbaks till kontoret och börja jobba. Jag har bokat in fler kurser genom Conferator.

  Nina Holmbergredovisningschef, Intertek Semko AB
  (deltagare Excel för ekonomichefer & controllers, Avancerad Excel för ekonomichefer & controllers, Retorik för ekonomer)
 • Kursen var väldigt inspirerande. Jag känner att man verkligen kan ta till sej vad föreläsarna talar och berättar om. Dessutom svarar dom på alla frågor man ställer – även dom ”dumma” Jag har använt mina nya kunskaper från skrivkursen när jag skriver agenda och protokoll. Tipsen jag fick när det gäller Word och Outlook är något som förenklar mitt arbete mycket. Mina nya retorikkunskaper har hjälp mej både på jobbet och privat. Känner mig säkrare när jag talar och jag märker att människor lyssnar mer (bättre).

  Pernilla Tarlersekreterare till Landshövdingen i Länsstyrelsen Östergötland
  (deltagare Professionella assistenter & sekreterare)
 • Kanonbra och varierat innehåll med fantastiska föreläsare gav ett bra helhetsintryck. Kul att få träffa andra och veta hur de jobbar. Framför allt tipsen i Outlook har gjort att jag fått nya tankebanor och ändrat struktur. Nu hittar jag sakerna direkt. När en kollega frågar nåt kan jag visa hur den ska göra.

  Helene von Schedvinadministratör, 7H Assistans
  (deltagare Professionella assistenter & sekreterare)

Excels fulla kapacitet

För dig som vill effektivisera ditt arbete och få ut mer av Excel

 • Smarta formler och funktioner som underlättar dina beräkningar
 • Lär dig skapa egna diagrammallar och pedagogiska presentationer
 • Så integrerar du Excel med andra program, externa databaser och Internet
 • Automatisera återkommande uppgifter med makron

Ekonomi för ickeekonomer

- Resultatinriktad kurs i praktisk ekonomi

 • Behärska ekonomiska termer och samband
 • Tolka ekonomiska rapporter och redovisningar
 • Budgetera, följ upp och styr verksamheten
 • Fatta bättre beslut med kalkyler

Argumentationsteknik för kvinnor

Stärk din position och dina fakta med argument som håller

 • Utveckla affärsmässigt självförtroende
 • Bli aldrig svarslös – så lägger du upp en vinnande argumentation
 • Hitta dina gratisdiamanter, dvs din styrka vid argumentation
 • 6 sätt att argumentera framgångsrikt